System requirements?

A place to ask and talk about Astrobase Command.
Crewman
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2015 3:38 pm

System requirements?

Postby Jo11 » Tue Mar 24, 2015 3:45 pm

Hi, i've got a question. Is there already any news on the system requirements for this game? My pc isn't exactly a beast, so i just want to know is there a point for me to be hyped over this game, which iam. But if it requires strong machine then i can forget about it before it releases.

User avatar
Dev Team
 
Posts: 175
Joined: Tue Jun 04, 2013 9:41 pm

Re: System requirements?

Postby Adam » Tue Mar 24, 2015 6:44 pm

We haven't officially set system requirements for ABC, but rest assured we're committed to catering to as wide a range of machines as possible. My own work PC is a little over 7 years old and is serving as my benchmark for low-end requirements.

Crewman
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2015 3:38 pm

Re: System requirements?

Postby Jo11 » Sat Mar 28, 2015 8:24 am

Adam wrote:We haven't officially set system requirements for ABC, but rest assured we're committed to catering to as wide a range of machines as possible. My own work PC is a little over 7 years old and is serving as my benchmark for low-end requirements.


Ah, thanks. Do you mind posting some information about you work PC up here?

Return to Astrobase Command Game Discussion